Win € 500,- shoptegoed van Freshcotton om je garderobe te upgraden

FCSS2016_01
Of de mannen van Yung Internet nou een clipshoot hebben, een showtje doen of gewoon een beetje rondhangen op Leidseplein (of in de woestijn), ze moeten er altijd fresh uit zien. Ze bezoeken regelmatig Freshcotton om dat zo te houden en dat zou jij ook eens moeten doen. Bij Freshcotton kan je terecht voor sneakers, kleding en accessoires van onder andere adidas, Billionaire Boys Club, Carhartt, Daily Paper, Filling Pieces, Nike, Puma, Stussy en The North Face.

Om je op weg te helpen mogen voor € 500,- aan gear van de shop weggeven. Je mag zelf uitkiezen aan wat je het wil besteden en het enige dat je hoeft te doen is ons overtuigen waarom jij die nieuwe outfits het hardst nodig hebt. Vertel ons ook even in de e-mail wat je allemaal gaat halen als wint. Mail je antwoord naar punablog@puna.nl en misschien kan jij straks € 500,- vanaf je bank uitgeven aan een aantal dope outfits.

FCSS2016_09 FCSS2016_08 FCSS2016_07 FCSS2016_05

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

9 May

2 comments

2 responses to “Win een exclusief Ronnie Flex x Daily Paper T-shirt”

  1. Pat says:

    Ik zou dit graag willen winnen voor mijn probleemzoon, omdat hij tegen Ronnie Flex opkijkt en hopelijk gaat hij dan beter zijn best doen op school en thuis

  2. jan snijders says:

    Ben superfan dus zou de kaarten dolgraag willen winnen om er echt bij te kunnen zijn en te genieten

Leave a Reply

Your email address will not be published.