Zijn Nicki Minaj en Meek Mill nu al verloofd?!

Hoogstwaarschijnlijk is het echt waar. Nicki Minaj en Meek Mill zijn verloofd (!!). De twee traden afgelopen februari openlijk naar buiten over hun relatie en dit lijkt al gauw naar een volgende stap te zijn overgegaan.

Nicki Minaj tweette gisteren namelijk het volgende:

Vervolgens postte zij een foto op haar Instagram van een enorme ring. De emoji’s die zij in zowel de tweet als de insta-post gebruikte, getuigden niet van een kleinigheidje van Meek.

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Ook Meek Mill liet even wat emoties los op social media. Zo tweette hij eerst een goud hartje (deze staat voor oprechte liefde, geluk en vertrouwen).

Vervolgens reageerde hij ook op een mention naar hem. Deze persoon repostte een foto van Nicki Minaj met Meek en schreef erbij hoeveel geluk Meek Mill wel niet heeft. Hij reageerde vervolgens zelf via een RT. Dat moet wel betekenen dat hij op dat moment zich erg gelukkig moet hebben gevoeld.

Daarbij werd ook bevestigd door een insider dat de twee zouden zijn verloofd. Deze, onbekende, persoon zou hebben gezegd: ‘Meek en Nicki hebben veel tijd met elkaar doorgebracht en ze zijn in korte tijd erg close geworden’.

De relatie tussen Meek Mill en Nicki Minaj begint wel in een heel hoog tempo erg serieus te worden. Haar ex, met wie ze zo lang samen was, lijkt HE-LE-MAAL te zijn vergeten. Wat zal het volgende zijn? Een kind voor het stel? Laten we in ieder geval hopen dat de relatie niet te snel gaat en dat ze nog lang samen gelukkig mogen leven.

16 April