Haalt Action Bronson uit naar Ghostface Killah?

Action Bronson voelt zich altijd op een bepaalde manier gevleid dat er zoveel mensen zijn die gelijkenissen horen tussen zijn lyrics, flow en stem en die van Ghostface Killah, maar op den duur kan je die vergelijkingen zat worden.

Al sinds hij zijn debuutalbum ‘Dr Lecter’ uitbracht in 2011 wordt hij vergeleken met Ghostface. Er zijn dan ook meerdere interviews waarin hij aangeeft dat hij zich vereerd voelt als mensen hem met het legendarische Wu Tang lid. Zo vertelde hij aan HipHopDX dat hij Ghostface ‘the best rapper alive’ vind dus het niet erg vindt om daarmee vergeleken te worden.

In mei vertelde Ghostface aan VladTV dat zelfs hij soms in de war raakt als hij Bronson hoort; “I’m asking myself, ‘When the fuck I do that verse?”

Het lijkt er nu op dat Action Bronson klaar is met de vergelijkingen. Hij was te gast bij SportsNation op ESPN en ook daar werd de vergelijking gemaakt door presentatoren. In eerste instantie besluit hij beleefd te blijven en zegt hij dat mensen er nou eenmaal van houden om te vergelijken en noemt Ghostface één van de grootste. Toen het over zijn laatste album ‘Mr Wonderful’ ging veranderde de mood van de rapper. 1 van de presentatoren zegt fan te zijn van Ghostface en toen hij ‘Mr Wonderful’ hoorde, dacht hij dat de veteraan nieuw materiaal had en kocht hij het daarom. Action Bronson reageerde daarop met: “He’s not rapping like this no more.” Check de beelden hieronder.

Action Bronson heeft op Twitter gereageerd op het fragment en zegt zelf dat het geen diss was richting Ghostface.

action-bronson-ghostface-statement

13 July