Nieuwe projecten van Desiigner, Blocboy JB en Royce Da 5'9"

mei 04 2018, 11:55 Nieuws
blocboy jb
Vrijdag staat bekend als een dag waarop veel muziek dropt. Ook vandaag verschijnt er veel nieuwe muziek, zo is het driedelige album van Rae Sremmurd; SR3MM, Swaecation en Slim Jxmmi, eindelijk hier. Dat is echter lang niet het enige wat aandacht verdient op deze drukke dag, Desiigner namelijk uit het niets een EP, Blocboy JB brengt zijn volledige Simi project uit en hiphop zwaargewicht Rocye Da 5'9" dropt zijn Book Of Ryan album. Check deze projecten hieronder.
Desiigner - L.O.D.
Het project Life Of Desiigner zou vorig jaar juli eigenlijk al moeten droppen, maar had door onbekende redenen vertraging opgelopen. Vandaag komt, nogal als een verassing, dit project dan eindelijk uit. Het is een EP geworden van 7 nieuwe Desiigner tracks en heeft de titel L.O.D. gekregen. Er staan geen gastbijdrages op de EP, wat naast de titel de focus nog meer op de Brooklyn rapper zelf legt. Luister L.O.D. hieronder.
Blocboy JB - Simi
Door samen te werken met enkele grote namen uit de game, weet Blocboy JB zich naar een hoger podium te werken. Zo werkte hij al samen met Drake, 21 Savage en A$AP Rocky en voegde hij gister de naam Lil Pump aan toe, na de release van Nun Of Dat. Behalve de track met A$AP Rocky staat het werk met deze grote namen ook op de mixtape. De tape is ter ere aan zijn overleden homie Simi en bevat 18 tracks. Naast de nummers met Drake, 21 Savage en Lil Pump horen we Blocboy ook samenwerken met YG en Moneybagg Yo. Luister Simi hieronder.
Royce Da 5'9" - Book Of Ryan
Na o.a. Boblo Boat met J. Cole en Caterpillar met Eminem en King Green dropt Royce Da 5'9" zijn langverwachte Book Of Ryan album. Dit album staat dicht bij Royce zijn persoonlijke leven met herinneren uit zijn kinderjaren en zijn weg omhoog. Hier bewijst hij dat hij naast zijn werk met Phryme ook met deze beladen raps goed uit de voeten kan. Op het album worden we getrakteerd op maar liefst 21 tracks, waarin namen als J. Cole, Eminem, Logic, Pusha T, Jadakiss en T-Pain de 40-jarige Detroit rapper ondersteunen. Luister de Book Of Ryan hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

mike jake

Regels rondom gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson opnieuw aangepast, veel meer op het spel dan eerder afgesproken

NEWS apr 30, 13:21
schermafbeelding 2024 04 30 om 180835

Kendrick Lamar verbreekt de stilte en dropt disstrack aan het adres van Drake

NEWS apr 30, 17:41
schermafbeelding 2024 04 30 om 102358

Jaykoppig wint hoger beroep en is terug: "Halsema wilde me een verbod geven"

NEWS apr 30, 10:04